Новини

  Скъсай с Хепатита

  Скъсай с Хепатита

  Започва кампания „Скъсайте с Хепатита“

  В рамките на инициативата ще бъде извършвано безплатно изследване за Хепатит С, което ще продължи до края на месец март 2020 г. Кампанията е насочена към пациенти във възрастовата група над 14 год. Изследванията ще се извършват в Клинична лаборатория на ДКЦ „Света Марина“, всеки делничен ден от 8.00 до 17.00 ч.

  "По официални данни десетки хиляди българи са болни от хепатити и голям процент от тях не подозират, че носят вируса на болестта", казаха специалисти от лечебното заведение. Целта е да се открият инфектираните  пациенти и да се насочат към специализирани лаборатории и последващо лечение при нужда.

   

  Защита на лични данни

  Защита на лични данни

  Относно Защитата на личнинте  данни и във връзка  чл.13  и чл.9, параграф 9 от Общиия  Регламент 2016/679

  ДКЦ"СВЕТА МАРИНА"  ЕООД,  в качеството си на Администратор на лични данни

  Гарантира,

   че всички данни, включително и тези, свързани с пациентите, се съхраняват и поддържат в сигурна среда и по начин, който е в съответствие с действащото законодателство за защита и обработка на данните.Предвид Новият Общ Регламент за защита на личните данни, влизащ в сила на 25.05.2018 г. са предприети мерки за осигуряване на съответствието. Спазват се процедури и правила, защитаващи всички данни, включително и чувствителни.

  Световен бъбречен ден

  Световен бъбречен ден

  УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА „СВЕТА МАРИНА“ ЕАД – ВАРНА

  И

  ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР „СВЕТА МАРИНА“ ЕООД – ВАРНА

   МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ „ПРОФ.Д-Р ПАРАСКЕВ СТОЯНОВ“ – ВАРНА   

  С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА БЪЛГАРСКО НЕФРОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО 

                     ВИ КАНЯТ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ 

  В ЧЕСТВАНЕТО НА СВЕТОВНИЯ БЪБРЕЧЕН ДЕН  „БЪБРЕЦИ И ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ“

            Отворени врати за безплатни медицински прегледи на жени (12-16 ч.) – кабинет 323, ет.3 в сградата на ДКЦ „Света Марина“ ЕООД и

           безплатни лабораторни изследвания за креатинин и белтък в урината на жени  (10-16 ч., стая 204) в сградата на ДКЦ „Света Марина“ ЕООД 

  Публична защита на д-р Женя Русева

  Публична защита на д-р Женя Русева

   

  На 22.11.2017 г. в Докторантското училище на МУ-Варна се състоя публична защита на д-р Женя Русева за присъждане на ОНС "Доктор". Темата на дисертационния й труд е „Възможности на физикалните фактори за повлияване на деца с тонзиларна хипертрофия и симптоми на нарушено нощно дишане“.