Ортопедия и Травматология

            Специалистите ортопеди и травматолози в ДКЦ „Света Марина“Варна лекуват пациенти с остри и хронични заболявания на костно - ставната система.  На тяхно разположение е съвременна образна диагностична апаратура – компютърен томограф и магнитен резонанс, които значително скъсяват времето за поставяне на диагнозата и започване на лечението.

          Ортопедите и травматолозите са част от интегриран екип специалисти, чиято цел е поставянето на бърза и точна диагноза и навременно лечение на заболяването. Специално внимание се отделя на овладяването на болката и двигателните органичения, предизвикани от увредата на костно - ставния апарат. Важна част от клиничната дейност е ранното установяване на туморните образувания на костите и мускулите, което е възможно чрез използването на модерната образна техника и апаратура в центъра.

         За Вашето здраве се грижат двама лекари.

 • Ас .Д-р Максим Георгиев Загоров

  Ас .Д-р Максим Георгиев Загоров

  ПРИДОБИТИ СПЕЦИАЛНОСТИ: ортопедия и травматология

  СПЕЦИАЛИЗАЦИИ: Франция, Словения, Испания, Холандия,

  Чети още
 • Д-р Марин Пламенов Маринов

  Д-р Марин Пламенов Маринов

  Д-р Марин Маринов е специалист ортопед във Варна с дългогодишен опит. Извършва прегледи и лечение в амбулаторни условия, превръзки, шев по меки тъкани, инцизии и дренаж, пункции, поставяне на гипсови имобилизации, репозиции на фрактури и луксации на стави. Експерт е по временна нетрудоспособност.

  Чети още